sâmbătă, 13 decembrie 2014

Cum sa pozezi?


Vrei sa arati mai bine in poze? Mai fotogenic? Vrei sa creezi un selfie special?
Cateva trucuri simple pot face diferenta intre felul in care aratai in pozele de pana acum si pozele minunate ce vor urma.
Pozele de cele mai multe ori surprind clipe trecatoare din viata noastra. Daca urmaresti sfaturile de mai jos poti arata in poze precum un fotomodel la o sedinta foto.

1. Poate parea greu de crezut, dar intr-un portret maxilarul este trasatura fetei care face diferenta. Fotograful Peter Hurley a creat un scurt video pentru a demonstra care este distinctia dintre o postura care evidentiaza mandibula si situatiile in care maxilarul este ascuns:



2. Daca vrei sa iti pui in evidenta silueta, tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti ipostazele prezentate in filmuletul de mai jos:



3. Arma secreta? O privire impresionanta va emotiona orice persoana care iti va vedea pozele. Tot fotograful Peter Hurley este cel care descrie cel mai bine cum poti exersa si iti poti face privirea sa arate patrunzatoare:



Daca "squinch", maxilarul si marcarea siluetei te-au ajutat, impartaseste cu noi care a fost trucul care a facut diferenta pentru tine.

De asemenea, daca ai alte idei despre cum poti arata mai bine in poze, lasale intr-un comentariu pentru a le include in articol.

Sursa Monalisei.

joi, 11 decembrie 2014

Cum sa ai un Craciun fericit?


Un Craciun fericit vine cu mai mult decat cadourile mosului. Daca ti-ai pun intrebarea aceasta probabil ca ai ajuns si tu la aceeasi concluzie. Totusi ce poti sa faci sa ai o experienta mai placuta de Craciun?

Fericirea vine la pachet. Ca sa fii fericit, ajuta ca si oamenii din jurul tau sa iti impartaseaca sentimentul. Studiile arata ca esti mai fericit atunci cand esti inconjutat de oameni pozitivi si impliniti. Craciunul este un prilej bun de a ajuta oamenii din jurul tau. Ofera o parte din lucrurile pe are nu le mai folosesti sau ceva ce ti-ai dori sa primesti. Proiectul Shoebox te ajuta sa ajungi la copilasii care au nevoie de ajutorul tau. Un alt mod prin care poti face bine in jurul tau este prin donarea catorva ore din timpul tau. Proiectul Veronicai minuni.ro, prezinta cateva optiuni prin care poti ajuta.

Este important sa le arati oamenilor din jurul tau ca ti-au facut un an mai bun si ca ii apreciezi. Un cadou pentru el sau ea, poate fi insotit de o felicitare de Craciun in care sa iti impartasesti recunostinta fata de oamenii care iti fac viata mai frumoasa. Urarile de sarbatori au o valoare mare atunci cand vin impreuna cu motivele pentru care te bucuri de oamenii frumosi din jurul tau.

Craciunul este de cele mai multe ori o sarbatoare a familiei. Reamintirea momentelor esentiale din timpul anului si povestirea lor impreuna cu cei dragi poate sa fie insotita si de un gand spre viitor. Perioada sarbatorilor reprezinta un moment bun pentru trasarea planurilor pentru anul ce urmeaza. Stabileste cateva obiective personale si profesionale. Noteaza-le si creaza un plan de actiune, cu ajutorul caruia sa iti atingi tintele.

Faci deja toate lucrurile mentionate mai sus? Ai si alte sfaturi? Poveste cum iti influenteaza viata sau cum am putea avea un Craciun mai fericit intr-un comentariu mai jos.


Sursa poza.

miercuri, 10 decembrie 2014

Cum sa slabesc repede si definitiv?


Daca ti-ai pus intrebarea asta, probabil ca iti doresti sa faci o schimbare in viata ta. Poate ca ai incercat cateva diete sau solutii cu rezultate imediate. Trebuie sa stii ca nu exista solutii instante cu rezultate pe termen lung.

Orice dieta aduce in cel mai bun caz rezultatul dorit pentru o perioada scurta de timp. Doctorii nutritionisti de regula nu recomanda diete extreme, precum dieta Dukan, cea discociata sau cea a balerinei, deoarece pot sa faca mai mult rau decat bine. Cele mai eficiente diete la nivel mondial sunt considerate dieta mediteraneana, dieta Arkins si dieta Montignac. Spre deosebire de alte diete, acestea presupun o adoptare si schimbare a stilului de viata pe termen lung.

O reteta generala recomandata de nutritionisti include 3 mese pe zi si doua gustari inainte si dupa pranz. Esential este aportul de legume si fructe, care ar trebui sa reprezinte peste 50% din dieta zilnica. 

Alcoolul si produsele procesate joaca si ele un rol major. Lipsa lor fac lupta cu kilogramele mult mai usoara. Un stil de viata bazat pe mancaruri gatite proaspat si cu cat mai putin zahar procesat pot sa faca minuni. Majoritatea snack-urilor si gustarilor din comert includ mult zahar, sirop de porumb si alte ingrediente pentru a spori pofta de mancare si a spori intensitatea gustului. Din pacate efectele pe care aceste ingrediente le au asupra sanatatii sunt pe masura satisfactiei instantanee aduse. 

Un alt element vital pentru pierderea in greutate il reprezinta exercitiul fizic. Orice dieta poate sa ajute pana la un punct. Imaginati-va un pahar cu apa, jumatate plin care reprezinta greutatea ta curenta. Orice reteta de slabire rapida va insemna o cantitate scazuta de apa adaugata in pahar. Prin exercitiu fizic "apa" din pahar se evapora. Exercitiu fizic constant te ajuta sa pierzi in greutate si in acelasi timp sa iti mentii masa musculara. Muschii fiind primii care au de suferit atunci cand alegi sa slabesti rapid folosind o dieta drastica.
  

Sfaturile generale care ajuta in scaderea in greutare sunt:
1. Mananca orice moderat.
2. Evita alcoolul si produsele cu zahar procesat.
3. Cauta sa respecti cele 3 mese ale zilei si include cat mai multe legume si fructe in dieta ta.
4. Exerseaza de cateva ori pe saptamana pentru un corp sanatos si frumos,
5. Creaza un plan saptamanal, insemneaza evolutia si sarbatoreste fiecare pas care te aduce mai aproape de obiectivul tau.

Daca cele 5 puncte te-au ajutat sau ai alte sfaturi pe care le-ai descoperit in drumul tau catre un corp mai sanatos si mai frumos, impartaseste-le in comentariile de mai jos.

Sursa poza.