sâmbătă, 13 decembrie 2014

Cum sa pozezi?


Vrei sa arati mai bine in poze? Mai fotogenic? Vrei sa creezi un selfie special?
Cateva trucuri simple pot face diferenta intre felul in care aratai in pozele de pana acum si pozele minunate ce vor urma.
Pozele de cele mai multe ori surprind clipe trecatoare din viata noastra. Daca urmaresti sfaturile de mai jos poti arata in poze precum un fotomodel la o sedinta foto.

1. Poate parea greu de crezut, dar intr-un portret maxilarul este trasatura fetei care face diferenta. Fotograful Peter Hurley a creat un scurt video pentru a demonstra care este distinctia dintre o postura care evidentiaza mandibula si situatiile in care maxilarul este ascuns:



2. Daca vrei sa iti pui in evidenta silueta, tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti ipostazele prezentate in filmuletul de mai jos:



3. Arma secreta? O privire impresionanta va emotiona orice persoana care iti va vedea pozele. Tot fotograful Peter Hurley este cel care descrie cel mai bine cum poti exersa si iti poti face privirea sa arate patrunzatoare:



Daca "squinch", maxilarul si marcarea siluetei te-au ajutat, impartaseste cu noi care a fost trucul care a facut diferenta pentru tine.

De asemenea, daca ai alte idei despre cum poti arata mai bine in poze, lasale intr-un comentariu pentru a le include in articol.

Sursa Monalisei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu